donderdag, juni 27, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Kunst & Cultuur / Ziggo Dome behoudt plek binnen top-10 in “Top 200 Arena Venues” van Pollstar
Ziggo Dome behoudt plek binnen top-10 in “Top 200 Arena Venues” van Pollstar

Ziggo Dome behoudt plek binnen top-10 in “Top 200 Arena Venues” van Pollstar

  • Nederland
  • De Ziggo Dome behoudt in het eerste halfjaar van 2016 haar top-10 positie in de lijst van ‘best verkopende venues in de wereld’. Dit maakte Pollstar deze week bekend. Met deze plek in de toonaangevende lijst, laat de Ziggo Dome het Amerikaanse Madison Square Garden achter zich.
  • Ziggo Dome
  • info@ziggodome.nl

Dat de Ziggo Dome binnenkomt op deze 7e plaats in de lijst met respectabele concertlocaties heeft te maken met het verzorgingsgebied waarin de Ziggo Dome zich bevindt, maar ook uitverkochte concerten van artiesten als Adele en Muse leveren een relevante bijdrage aan het behalen van deze mooie positie. Volgens Pollstar staan Adele en Muse respectievelijk op de zesde en op de achtste plaats in de ranking “Top 100 World Wide Tours”.

Natuurlijk zijn we hier trots op, een dikke shout out naar alle fans, artiesten en organisatoren! Zonder jullie geen Ziggo Dome!

Over Content Editor N

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top