maandag, mei 27, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Ziggo en Jostiband sluiten een meerjarige muzikale vriendschap met elkaar
Ziggo en Jostiband sluiten een meerjarige muzikale vriendschap met elkaar

Ziggo en Jostiband sluiten een meerjarige muzikale vriendschap met elkaar

  • Nederland
  • Zorginstelling Ipse de Bruggen en Ziggo hebben een vijfjarige overeenkomst gesloten waarmee Ziggo ‘Vriend’ van de Jostiband wordt. Na het jubileumconcert in de Ziggo Dome zal het media- en entertainmentbedrijf het orkest vanmensen meteen verstandelijke beperking nog vijf jaar lang financieel ondersteunen.
  • Ziggo
  • pers@office.ziggo.nl

Gastartiest Gerard Joling onthulde het nieuws tijdens een repetitie aan de circa 150 leden van de Jostiband. “Vrienden, we werken nu keihard aan jullie ‘Ziggo Dome-droom’”, aldus Gerard. “Maar na het jubileumoptreden in de Ziggo Dome zijn er natuurlijk nog veel meer dromen en wensen. Misschien willen jullie naar de maan reizen of een nieuw instrument uitvinden. Hoe wild de plannen ook mogen zijn; jullie krijgen financiële hulp van een partij die muziek en plezier net zo belangrijk vindt als jullie. Ziggo gaat jullie namelijk 5 jaar lang helpen om nog meer dromen waar te maken!”

‘Misschien worden wij gevraagd voor de Toppers’
Orkestleider Lyan Verburg: “Dit is fantastisch! Nu kunnen we de muzieknotatie verder ontwikkelen door nieuwe muziekstukken uit te schrijven in een nieuw muziekboek en sparen voor nieuwe keyboards die (uiteindelijk) vervangen moeten worden. Orkestlid Theo laat zich direct inspireren door Gerard en heeft wildere plannen in petto. “Super gaaf! Ik hoop stiekem dat we worden gevraagd door de Toppers. Dan is het Jostiband Orkest de gastartiest in de Amsterdamse Arena”, aldus Theo.

Ziggo schenkt het orkest vijf jaar lang een bedrag dat ze naar eigen inzicht mogen gebruiken. Marieke Dekker VP Corporate Affairs deelt het enthousiasme van de orkestleden: “Het is te gek dat de Jostiband erin geslaagd is de Ziggo Dome vol te krijgen! Maar daarna gaat het natuurlijk verder. Daarom ben ik er trots op dat Ziggo ‘vriend van de Jostiband’ is geworden. Op die manier kunnen wij helpen ook toekomstige dromen van het orkest te realiseren”. Eerder deze maand kocht het entertainmentbedrijf de laatste kaarten voor het optreden in de Ziggo Dome, waardoor het jubileumconcert op 5 september volledig is uitverkocht.

Over het Jostiband Orkest
De Jostiband is wereldwijd het grootste orkest van mensen met een verstandelijke beperking. Het orkest is onderdeel van Ipse de Bruggen, een zorgorganisatie voor mensen met een (licht) verstandelijke of meervoudige beperking. Met het unieke jubileumfeest van het Jostiband Orkest wil Ipse de Bruggen de wereld laten zien waar deze mensen toe in staat zijn. Welke mooie dingen zij zelf kunnen organiseren, ontwikkelen en maken. En dat ze een vanzelfsprekend deel uitmaken van de samenleving. Het ultieme bewijs hiervoor is het organiseren van een concert in de Ziggo Dome te Amsterdam!

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top