dinsdag, oktober 19, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / Zijn jullie DE leukste branche- of beroepsorganisatie van NL?
Zijn jullie DE leukste branche- of beroepsorganisatie van NL?

Zijn jullie DE leukste branche- of beroepsorganisatie van NL?

  • Nederland
  • Zijn jullie DE leukste branche- of beroepsorganisatie van NL? Geef jezelf en je collega’s op voor de actie “het leukste verenigingsbureau van Nederland” en win een verrassingsteamuitje voor het gehele verenigingsbureau!
  • CCI Groep
  • info@ccigroep.nl

Waarom?
Alle ledenorganisaties vertegenwoordigen samen het cement in de samenleving. De taak die op de schouders van ledenorganisaties rust is essentieel voor het goed functioneren van de samenleving. Zij werken hard voor hun leden en dat willen we belonen! Voor de eerste keer organiseert CCI Groep de actie “het leukste verenigingsbureau van Nederland” in samenwerking met De Nederlandse Associatie.

Meedoen
Ga naar de website www.hetleuksteverenigingsbureauvannederland.nl en laat met een foto of video aan Nederland zien hoe leuk jullie team is. Waar zijn jullie het meest trots op? Laat meteen even achter wat voor soort team jullie zijn. Sportief, avontuurlijk of muzikaal want dan kiezen we op basis daarvan de activiteit.

Bijvoorbeeld abseilen vanaf de Euromast, walsen tijdens een concert van Andre Rieu, een 5 gangen diner in een sterren restaurant of een dagje achtbanen uitproberen. Skiën of juist apres skiën? Of toch liever een lekkere wijnproeverij. Je ziet, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Over de actie
Deze actie loopt tot en met 30 November 2017. De winnaar wordt door een onafhankelijke jury van DNA gekozen. Op uiterlijk 10 december 2017 ontvangt de winnaar persoonlijk bericht van CCI Groep.

Over De Nederlandse Associatie (DNA)
De Nederlandse Associatie is een vereniging van, voor en door verenigingen en verenigt brancheverenigingen, beroepsverenigingen, federaties, paritaire organisaties, fondsen en ledenorganisaties. DNA inspireert en zet zich in voor de ontwikkeling van verenigingen en verenigingsprofessionals.

Over CCI Groep
CCI Groep ontwikkelt software oplossingen exclusief voor verenigingen. Door deze focus mogen wij ons de meest gespecialiseerde partij in Nederland op het gebied van verenigingssoftware noemen. Wij bieden aan wat ledenorganisaties nodig hebben en streven ernaar om hun behoeftes blijvend te vervullen.

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top