zondag, oktober 2, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Maatschappij & Welzijn / Zing Nederlands Met Me in Den Haag van start
Zing Nederlands Met Me in Den Haag van start

Zing Nederlands Met Me in Den Haag van start

  • Nederland
  • Feest afgelopen vrijdag op de rand van de Stationsbuurt en de Schilderswijk. Op het buurtfestival 'Welkom Hier in de Schilderswijk en Stationsbuurt' werden (nieuwe) buurtbewoners door middel van allerlei activiteiten met elkaar in contact gebracht.
  • Zing Nederlands Met Me Den Haag Pakhuis de Regah Pakhuis de Reiger Pakhuis de Zwijger in Den Haag Welkom Hier in de Schilderswijk Stationsbuurt © Fred Leeflang
  • Pakhuis de Règâh
  • www.deRegah.nl
  • edgar@deRegah.nl
  • Noot aan de redactie: Voor meer informatie en/of antwoorden op uw vragen kunt u contact opnemen met Edgar Neo via 06 34 196 796 en/of edgar@deregah.nl

Feest afgelopen vrijdag op de rand van de Stationsbuurt en de Schilderswijk. 
Op het buurtfestival ‘Welkom Hier in de Schilderswijk en Stationsbuurt’ werden (nieuwe) buurtbewoners door middel van allerlei activiteiten met elkaar in contact gebracht.

In Pakhuis de Règâh bracht zanger John Medley om het publiek een beetje op te warmen allerlei Nederlandse klassiekers ten gehore. Daarna, tijdens het evenement Zing Nederlands Met Me was het onder leiding van Meike van de Lindevervolgens de beurt aan de bezoekers.

,,We hebben statushouders die de taal beter willen leren uitgenodigd om Hollandse hits te komen zingen”, vertelt initiatiefnemer Edgar Neo. ,,Een nieuwe taal leren is het makkelijkst wanneer je ergens plezier in hebt.”

Tevens weet Edgar Neo te melden dat dankzij een bijdrage van WijDoenMee.nu de reeks minimaal nog 3x georganiseerd kan worden. En dat de locatie waarschijnlijk de volgende keer een stuk groter zal zijn.

Over Edgar Neo

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top