donderdag, januari 17, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Zo blijven uw schoenen langer mooi
Zo blijven uw schoenen langer mooi

Zo blijven uw schoenen langer mooi

  • Nederland
  • Wanneer u nieuwe schoenen heeft aangeschaft, wilt u die vanzelfsprekend dragen. En het liefst zo vaak mogelijk.
  • Stay Hungry Internet Marketing
  • stayhungryinternetmarketing.be
  • info@stayhungryinternetmarketing.be

Wanneer u nieuwe schoenen heeft aangeschaft, wilt u die vanzelfsprekend dragen. En het liefst zo vaak mogelijk. Maar er komt een dag dat u ze moet onderhouden. Niet alleen komt dit moment vaak veel eerder dan verwacht, ook wordt het simpelweg door veel mensen vergeten. Ontzettend jammer, want met een aantal kleine inspanningen gaan uw schoenen vele malen langer mee. En dat is weer goed voor uw portemonnee én het milieu.

Slijtage ligt op de loer

Onze schoenen hebben tamelijk veel te lijden: transpiratie, slijtage, diverse weersomstandigheden, vuil. Dit zijn allemaal omstandigheden waaraan schoenen continu worden blootgesteld. Om de levensduur van onze stappers te verlengen, wordt aangeraden om ze regelmatig te poetsen. Bij leren schoenen voltstaat één maal per week poetsen. Bij een gladde leersoort kunt u een eenvoudige schoencrème gebruiken. Heeft u nubuck of suède schoenen, dan kunt u ze beter borstelen met een nubuckblokje of een suèdeborstel. Ook is het verstandig de schoenen regelmatig in te spuiten met een beschermende spray.

Handige weetjes

Indien u bij het aantrekken van uw schoenen of laarzen altijd een schoenlepel gebruikt, zult u zien dat uw schoeisel veel langer mooi blijft. Niet alleen zorgt de schoenlepel ervoor dat u gemakkelijker in uw laarzen of schoenen komt, ook beschermt het de voering en de hielversteviging. Wanneer u schoeisel heeft met een rits, dient u rustig te tijd te nemen deze te sluiten. Daarbij is het aan te raden de rits altijd volledig tot boven dicht te trekken. Metalen ritsen kunt u eventueel insmeren met kaarsvet, zodat ze soepeler open en dicht gaan.

Meer tips

Bij voorkeur draagt u uw schoenen nooit meerdere dagen achter elkaar. Wanneer u regelmatig uw schoenen wisselt, geeft u ze namelijk de kans om voldoende te luchten. Als u de schoenen dan ook nog voorziet van passende schoenspanners en regelmatig poetst, bent u helemaal goed bezig. Ook is het verstandig om niet te lang te wachten wanneer er een reparatie plaats moet vinden. Nu kunt u in uw eigen buurt op zoek gaan naar een schoenmaker, maar wist u dat het ook mogelijk is om gebruik te maken van een online schoenen reparateur? Vooral voor mensen die in weinig tijd hebben of in een buitengebied wonen, is dit ideaal.

schoenenwebwinkels.startpagina.nl

Over Stay Hungry Marketing

Stay Hungry Marketing is een allround full-service internet marketing bureau, al sinds 2008 de specialist in zoekmachineoptimalisatie, webdesign, conversie optimalisatie en Google AdWords om de behoeftes van bedrijven om gevonden te worden op het internet.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top