maandag, december 17, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Culturele Instellingen / Zoals Ik Ben nieuw album van Jannes
Zoals Ik Ben nieuw album van Jannes

Zoals Ik Ben nieuw album van Jannes

  • Nederland
  • Nieuw album Jannes op Dino Music label
  • de Media Meisjes
  • mirjam@demeisjes.nu
  • Persbericht

“Zoals Ik Ben” nieuwe album van Jannes.

Op 3 april verschijnt het nieuwe, 13e, studioalbum van Jannes met de alleszeggende titel “Zoals Ik Ben”.

Emile Hartkamp en Norus Padidar, die we al kennen van vorige Jannes albums, hebben ook nu weer gezorgd voor echte Jannes-songs. Succes verzekerd wie bedenkt dat deze combi garant staat voor vele gouden en platina albums.

Het specifieke geluid van JANNES kennen zijn fans maar al te goed. Lekker mee zingen, uit het leven gegrepen teksten, vrolijk en een tikje melancholisch. Maar wel steeds in verrassende muzikale stijlen.

Jannes is een man van het volk. Het schoolvoorbeeld van een artiest die groot geworden is door volledig zichzelf te blijven. De nuchtere Drent heeft als bijnaam ‘Koning der Piraten’, maar de koning is niet verheven boven zijn onderdanen. “Bij mij is niemand een VIP”, aldus Jannes, “Iedereen is gelijk. We doen dit met zijn allen.”

Speciaal voor zijn fans heeft Jannes een extraatje bedacht: Op 29 maart staat er een fandag gepland in de Bonte Wever, waar hij zijn nieuwe nummers ten gehore zal brengen en waar zijn fans als eerste de mogelijkheid hebben om het album “Zoals Ik Ben” aan te schaffen. Vanzelfsprekend zal Jannes daar op de foto gaan met fans en handtekeningen uitdelen.

Via de splinternieuwe website van Dino Music (www.dinomusic.nl) kun je per direct lid worden van de Jannes nieuwsbrief en je ontvangt dan direct een nieuw liedje van Jannes in je email.

20 maart as zal de nieuwe single ‘O, M’n Liefste’ van JANNES het levenslicht zien.

Jannes’ nieuwe album zal uitkomen op het aloude Dino Music label wat een nieuw leven is ingeblazen. Naast Jannes hebben Wolter Kroes en Frans Duijts getekend bij Dino Music en zullen later dit jaar nieuwe namen volgen.

Op 1 april, en dat is geen grap, zal er een Dino Music borrel gehouden worden om dit heugelijke feit te vieren.  Met dit label natuurlijk ook een geheel nieuwe website die je vanaf 18 maart kunt bekijken.

niet voor publicatie:voor meer informatie, interview aanvragen of foto neem contact op met:Jannes_OhMnLiefste_LR

Over demediameisjes

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top