maandag, augustus 8, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Zoekmachineoptimalisatie en WordPress – Van beginner tot professional!
Zoekmachineoptimalisatie en WordPress – Van beginner tot professional!

Zoekmachineoptimalisatie en WordPress – Van beginner tot professional!

  • Nederland
  • Zoekmachineoptimalisatie en WordPress – Van beginner tot professional!
  • Stay Hungry Marketing
  • www.stayhungrymarketing.nl
  • info@stayhungrymarketing.nl
  • Meer dan 20% van alle websites bevat een front-end van WordPress, toch blijkt dat veel mensen een aantal belangrijke punten vergeten voor het optimaliseren van hun website. Doormiddel van een paar gemakkelijke tips kun jij jouw website anno 2013 volledig SEO-proof maken.

Meer dan 20% van alle websites bevat een front-end van WordPress, toch blijkt dat veel mensen een aantal belangrijke punten vergeten voor het optimaliseren van hun website. Doormiddel van een paar gemakkelijke tips kun jij jouw website anno 2013 volledig zoekmachineoptimalisatie-vriendelijk maken.

Het belangrijkst voor een succesvolle website is een betrouwbaar hosting bedrijf en de keuze voor een goede domeinnaam. Zorg dat je webhost snel is en niet al te vaak offline. De keuze voor een juiste domeinnaam is ook zeer belangrijk op het gebied van zoekmachineoptimalisatie, wanneer mensen op een natuurlijke manier uw links verspreiden dan is een korte en sterke term zeer verstandig. Wil je een merk opbouwen dan is het verstandig dat je een “pakkende” domeinnaam kiest, zodat mensen de domeinnaam niet snel vergeten.

Wanneer u eenmaal een WordPress website bezit dan is het belangrijk dat u gebruik maakt van een cruciale plugin: Yoast. Let op dat u niet teveel plugins installeert, des te meer plugins des te trager je website is. Yoast is een gratis en gemakkelijke plugin voor het optimaliseren van je website.

Wat kun je allemaal met Yoast:

  • Gemakkelijk en snel titels en meta’s instellen.
  • Bekijken of je content relevant is aan je titels en je meta’s.
  • Bekijken of je content vaak genoeg de term bevat waarmee je gevonden wilt worden in Google.

zoekmachineoptimalisatie

Bent u geïnteresseerd in zoekmachineoptimalisatie No cure, No pay? Maak dan een afspraak voor een adviesgesprek met een zoekmachineoptimalisatie adviseur van Stay Hungry Marketing!

Over Stay Hungry Marketing

Stay Hungry Marketing is een allround full-service internet marketing bureau, al sinds 2008 de specialist in zoekmachineoptimalisatie, webdesign, conversie optimalisatie en Google AdWords om de behoeftes van bedrijven om gevonden te worden op het internet.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top