maandag, februari 24, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / Zomerse festivals en evenementen in Amsterdam!
Zomerse festivals en evenementen in Amsterdam!

Zomerse festivals en evenementen in Amsterdam!

  • Nederland
  • Het is zomer in Nederland! Waar we dat aan kunnen zien? Nee, het werkt niet echt mee… Máár er staan daarentegen wel veel zomers evenementen en festivals op de planning. In Amsterdam! Van het Over het IJ festival en het Milkshake festival tot aan de populaire Amsterdam Gay Pride. Heeft u al plannen gemaakt? Ook wat betreft vervoer? De boten van NAUPAR boothuren.amsterdam liggen klaar om voor u uit te varen!
  • NAUPAR
  • webteam@naupar.com

Over het IJ festival
Het 10-daagse Over het IJ festival (8 – 17 juli) presenteert verschillende theateruitingen op bijzondere plekken in Amsterdam-Noord, denk bijvoorbeeld aan de welbekende NDSM-werf. Dit festival is dé plek voor jong en veelbelovend theatertalent. Zij vertellen de bezoekers diverse verhalen over de bewoners van de stad Amsterdam.

Milkshake festival
Op 30 en 31 juli vindt het Milkshake festival plaats, wederom in het Westerpark. Hier laten de artiesten zien dat entertainment, muziek- en kledingkeuze, noch status niets met seksualiteit te maken heeft. Dik, dun, klein, groot… Het maakt niet uit wie of wat je bent! Milkshake festival viert de stad Amsterdam en haar initiatieven én zet zich in voor gelijkheid.

Amsterdam Gay Pride
Uiteraard mag ook in 2016 de Amsterdam Gay Pride niet ontbreken. Van 23 juli tot 7 augustus staat Amsterdam in het teken van de homoseksualiteit, met als hoogtepunt de ‘Canal Parade’ in het weekend van 5 tot 7 augustus. De Amsterdam Gay Pride is een van de drukst bezochte publieksevenementen van Nederland en ook dit jaar worden er weer honderdduizenden bezoekers verwacht!

Stap aan boord
Voor een écht gave entree stapt u samen met uw gezelschap aan boord van een van de boten van NAUPAR boothuren.amsterdam. Kies voor een comfortabele sloep of ruime salonboot en vaar richting het festival van uw keuze. Een goed begin is het halve werk! Let op: voor de Amsterdam Gay Pride zijn geen boten meer beschikbaar.

Over naupar

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top