donderdag, maart 21, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Zoover Award Silver: 9 schepen van NAUPAR vallen in de prijzen!
Zoover Award Silver: 9 schepen van NAUPAR vallen in de prijzen!

Zoover Award Silver: 9 schepen van NAUPAR vallen in de prijzen!

  • Nederland
  • Maar liefst 9 schepen van NAUPAR hebben een prijs ontvangen tijdens de Zoover Awards 2015. De prijzen zijn gevallen in de categorie Accommodaties waar wij de classificatie Silver ontvingen; dit is een prijs voor accommodaties die op Zoover ‘bijzonder goed’ scoren
  • NAUPAR
  • http://www.naupar.nl/actueel/9-schepen-van-naupar-zoover-award-silver
  • webteam@naupar.com

Maar liefst 9 schepen van NAUPAR hebben een prijs ontvangen tijdens de Zoover Awards 2015. De prijzen zijn gevallen in de categorie Accommodaties waar wij de classificatie Silver ontvingen; dit is een prijs voor accommodaties die op Zoover ‘bijzonder goed’ scoren.

De Zoover Award Silver

Tussen 23 februari en 30 maart hebben consumenten via een online stemronde bepaald welke reisorganisaties in aanmerking komen voor een Zoover Award. In de categorie Accommodaties – waar onze schepen onder vallen – zijn drie Zoover Awards te vergeven: Gold, Silver en Bronze. De prijs Silver wordt uitgereikt aan accommodaties die op Zoover een 8,5 of hoger scoren. Voorheen was dit de Zoover Highly Recommended Award.

De winnaars

Met name de Meridiaan en de Avondrood hebben op Zoover hoge scores binnengehaald: een 9,5! Hierna volgen de Res Nova (9,4) en de Antoinette (9,3). Ook de Abel Tasman, Avanti, Deo Volente, Auwe Neel en Inspiratie hebben de Zoover Award Silver mogen ontvangen. En daar zijn wij natuurlijk ontzettend trots op!

De schepen van NAUPAR

Onze schepen zijn geschikt voor de meest uiteenlopende gelegenheden. Zin in een weekendje op het water met het gezin? Of is het misschien weer eens tijd voor een gezellig bedrijfsuitje? De schepen van NAUPAR varen over het IJsselmeer, de Waddenzee en over de wateren van Amsterdam. Vergaderingen, teamuitjes, verjaardagen en bruiloften: alles is mogelijk. Tegenwoordig zijn er bij NAUPAR ook luxe sloepen en comfortabele salonboten te huur; ideaal voor een ontspannen vaartocht door Amsterdam en omgeving!

Over naupar

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top