maandag, juli 13, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / Zoover Awards: NAUPAR genomineerd in categorie ‘vakantiehuisaanbieder’
Zoover Awards: NAUPAR genomineerd in categorie ‘vakantiehuisaanbieder’

Zoover Awards: NAUPAR genomineerd in categorie ‘vakantiehuisaanbieder’

  • Nederland
  • Hoera! NAUPAR is genomineerd voor de Zoover Awards 2017. En wel in de categorie ‘vakantiehuisaanbieder’. Breng voor 31 maart je stem uit en maak kans op een fijne vakantie voor twee personen of een Vakantiepakket van fonQ.nl! Op 6 april worden de winnaars bekendgemaakt.
  • NAUPAR_350x200
  • NAUPAR
  • www.naupar.nl
  • webteam@naupar.com

De Zoover Awards draaien om de consument
De Zoover Awards keren ieder jaar weer terug. Deze publieksprijzen geven erkenning aan de ‘best gewaardeerde reisorganisaties van Nederland’. Het unieke aan deze Awards is dat de consument bepaalt; alleen zij krijgen de kans om te stemmen, er komt verder geen jury meer aan te pas.

Verschillende categorieën
Van hotelaanbieders en reisbureaus, tot zonvakantie- en wintersport aanbieders; ieder jaar kunnen bedrijven voor diverse categorieën binnen de Zoover Awards genomineerd worden. Dit jaar is NAUPAR samen met vijftien andere organisaties in de categorie ‘vakantiehuisaanbieder’ genomineerd. Per categorie worden er twee Awards verdeeld; de ‘Zoover Awards L’ en de ‘Zoover Awards XL’. Stemmen kan nu al!

Breng NAUPAR naar de top!
Een nominatie is fijn, maar winnen is nóg fijner! Heeft u via NAUPAR een onvergetelijke tocht gevaren? Laat het ons dan weten via een stem!

Over naupar

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top