woensdag, december 12, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Specials / Cijfers / Zorgakkoord is goed nieuws voor de zorg en alle verzekerden
Zorgakkoord is goed nieuws voor de zorg en alle verzekerden

Zorgakkoord is goed nieuws voor de zorg en alle verzekerden

  • Nederland
  • et zorgakkoord dat zorgsector en overheid vandaag sloten, is goed nieuws voor onze verzekerden. In het akkoord staat onder meer dat de kwaliteit van de zorg verder verbeterd wordt en dat de rekening voor bezuinigingen die de overheid in de zorg doorvoert niet bij verzekerden gelegd wordt.
  • Menzis
  • http://www.menzis.nl/
  • info@mensiz.nl
  • http://www.menzis.nl/web/Artikel/Nieuws/ZorgakkoordIsGoedNieuwsVoorDeZorgEnAlleVerzekerden.htm

In het zorgakkoord worden de belangen van onze klanten gewaarborgd. Daarom is Menzis blij met het akkoord.

Roger van Boxtel:

Alle partijen in de zorg, inclusief patiëntenverenigingen, hebben weer gezamenlijk concrete en duidelijke afspraken gemaakt om de kwaliteit en doelmatigheid van de gezondheidszorg verder te verbeteren. Terwijl we de kosten gezamenlijk beheersen en goede zorg voor iedereen toegankelijk houden. En dat helpt Menzis weer om voor komend jaar de zorgpremie voor onze klanten zo scherp mogelijk te houden.

De juiste zorg op de juiste plek

Eén van de manieren waarop de zorg doelmatiger en de kostenstijging geremd wordt, is door sommige zorgsoorten die nu worden geboden in de ‘tweede lijn’ (zoals ziekenhuizen) maar die daar eigenlijk niet altijd thuishoren, te verplaatsen naar de ‘eerste lijn’ (zoals huisartsen).

Menzis steunt deze ontwikkeling waarbij de juiste zorg op de juiste plek wordt aangeboden. Dat is goed voor onze klanten want het maakt de zorg overzichtelijker en klanten worden vaker dichtbij huis geholpen. Daarom zetten wij ons al langer in voor een sterke eerstelijns gezondheidszorg, bijvoorbeeld via de ontwikkeling van eerstelijns centra.

Over Content Editor R

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top