maandag, oktober 18, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Maatschappij & Welzijn / Zorgboeren Zuid-Holland ook aanwezig in Week van zorg en welzijn
Zorgboeren Zuid-Holland ook aanwezig in Week van zorg en welzijn

Zorgboeren Zuid-Holland ook aanwezig in Week van zorg en welzijn

  • Nederland
  • Zorgboerderij Sela aan de Tiendweg 6 in Noordeloos opent woensdag 16 maart haar deuren voor het publiek. Van 14.00 uur tot 16.00 uur kunnen belangstellenden genieten van een high tea en speciale kinderworkshops.
  • http://hetkompashardinxveld-giessendam.nl/
  • info@zorg.nl

Van maandag 14 tot en met zaterdag 19 maart vindt voor de vierde keer de Nationale Week van Zorg en Welzijn plaats. Het grote publiek kan tijdens deze week kennismaken met zorg en welzijn in al haar facetten. Met als doel een beter en vooral positiever beeld van de zorg- en welzijnssector in Nederland te krijgen.

Hiervoor zetten de zorginstellingen in Nederland massaal de deuren open. Voor familieleden, vrienden, buurtgenoten, schoolklassen, studenten, nieuwe cliënten, potentiële medewerkers en alle andere belangstellenden. De Nationale Week van Zorg en Welzijn is een initiatief van de 15 regionale werkgeversorganisaties in zorg en welzijn, die samenwerken in Stichting RegioPlus.

Over Content Editor R

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top