zondag, juli 3, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / Zorgeloos een paar dagen op pad
Zorgeloos een paar dagen op pad

Zorgeloos een paar dagen op pad

  • Nederland
  • Vindt u het ook vaak zo lastig? Voordat u er een dag of weekend op uit kunt, moet u eerst nog inkopen doen bij de supermarkt. Dat moet anders kunnen, toch? Jazeker! Bij NAUPAR kunt u zorgeloos genieten van uw vaartocht, zónder dat u zich bezig houdt met de boodschappen. En wel dankzij de nieuwe cateringarrangementen van NAUPAR. Ontbijt, lunch, tussendoortjes en/of diner; u gaat compleet verzorgd op pad.
  • Eten_350x200
  • NAUPAR
  • www.naupar.nl
  • webteam@naupar.com

De catering van NAUPAR
Veel keuze, maar wel overzichtelijk; dát zijn de nieuwe cateringarrangementen van NAUPAR. Wilt u alleen catering voor overdag (ontbijt, lunch en tussendoortjes) of gaat u voor de uitbreiding met diner? De keuze is aan u.

Dineren op een unieke locatie
Uit ervaring weten wij dat onze gasten graag uit eten gaan. Oók tijdens de vaartochten. Maar zeg nou zelf: een bijzonder diner op het dek, met de ondergaande zon als achtergrond, is niet te vergelijken met een maaltijd in een restaurant, toch? Bestel uw diner bij NAUPAR en geniet van het gemak, de gezelligheid én de unieke setting.

Gezellig samen zijn
Onze gasten willen tijdens een vaartocht graag in de watten worden gelegd en ‘samen dingen ondernemen’ staat ook hoog op menig wensenlijstje. Samen zeilen, kletsen én koken. Al kokend in de kombuis kletst u gezellig bij. De cateringarrangementen van NAUPAR worden daarom standaard zonder kok worden aangeboden. Wilt u echt geen omkijken meer hebben naar de catering? Neem de kok dan gewoon wél mee aan boord.

Wilt u ook compleet verzorgd op pad? Bekijk de cateringarrangementen van NAUPAR en maak uw keuze!

 

Over naupar

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top