dinsdag, november 20, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Internationale / Zyxel introduceert access point voor kleinbedrijf en thuiskantoor
Zyxel introduceert access point voor kleinbedrijf en thuiskantoor

Zyxel introduceert access point voor kleinbedrijf en thuiskantoor

  • Nederland
  • NWA 1123-AC PRO biedt betrouwbaar en krachtig wifinetwerk
  • www.Zyxel.nl
  • info@Zyxel.nl

 Zyxel Communications heeft zijn wireless portfolio uitgebreid met de NWA1123-AC PRO, een 802.11ac 3X3 Dual-Radio Dual Mount PoE Access Point (AP). De Zyxel NWA1123-AC PRO is een betrouwbaar en draadloze toegangspunt dat speciaal is ontwikkeld voor thuiswerkers en het kleinbedrijf. Deze standalone AP is voorzien van een dual-band schakelbare antenne met handige montage opties voor muren en plafonds. De Zyxel NWA1123-AC PRO wordt geleverd met een eenvoudige handleiding voor mensen die zonder technische kennis heel gemakkelijk een krachtig draadloos netwerk kunnen installeren.

De NWZ1123-AC PRO is eenvoudig te installeren en te beheren, zodat een kleinbedrijf geen IT-professional hoeft in te huren. De AP zorgt voor de beste wifi-beschikbaarheid dankzij de dubbele ophangbeugel met een dual-band antenne die eenvoudig aan te brengen is op muren en plafonds. De antenne is flexibel te configureren waardoor de gebruiker beschikking krijgt over een krachtig signaal in een bedrijfsomgeving of kantoor aan huis.

Flexibele installatie mogelijkheden voor het beste bereik
De Zyxel NWA1123-AC PRP voorkomt mogelijke stroomproblemen op het ethernet netwerk dankzij de ingebouwde Power over Ethernet (PoE) en repeater functie. Daardoor kan de Zyxel AP overal in het kantoor worden geplaatst en zorgt dan altijd voor een krachtig wifi-signaal. Hierdoor worden gebruikers ondersteunt door een stabiel en betrouwbaar netwerk.

In bepaalde locaties van het bedrijf of thuiskantoor waar geen directe stroomaansluiting is, werkt de Zyxel NWA1123-AC PRO prima via een aangesloten ethernetkabel. Indien er geen ethernetkabel kan worden aangelegd, zorgt de repeater modus in de access point voor een goede bereikbaarheid van het draadloze netwerk. Dus ook op plekken met een slecht bereik, waardoor er geen extra kabels hoeven te worden getrokken.

De installatiewizard van de Zyxel NWA 1123-AC PRO helpt de gebruiker in zes eenvoudige stappen de AP te installeren. Het is ook mogelijk tegelijkertijd meerdere access points te installeren en te beheren via de Zyxel One Network en ZON utility tools. Het wijzigen van instellingen en oplossen van problemen in netwerk wordt met behulp deze tools eenvoudig uitgevoerd.

Duurzaam gebruik voor lange termijn
De Zyxel de NWA1123-AC PRO is voorzien van halfgeleide condensators, elektrische component die elektrische lading en elektrische energie opslaat. De access point heeft een geavanceerd design voor snelle warmteafvoer. De Zyxel access point is ontwikkeld met milieuvriendelijk materialen. De NWA 1123-AC PRP heeft de vorm van een rookmelder en is ultradun met een doorsnee van 32mm (3,2 cm). Daardoor is de access point makkelijker ergens te plaatsen en past het uitstekend binnen een moderne kantooromgeving.

“Met de NWA1123-AC PRO biedt Zyxel een modern en krachtige access point voor het kleinbedrijf en thuiskantoren waardoor gebruikers beschikking krijgen over een krachtig en betrouwbaar wifi-netwerk”, aldus Michel Nicolai, technical pre-sales specialist bij Zyxel Benelux.

Over Zyxel
Zyxel Communications BV is al ruim 30 jaar ontwikkelaar en wereldwijd leverancier van een compleet netwerkportfolio voor telco’s en service providers, zakelijke gebruikers en consumenten. Met een focus op innovatie en door de klant centraal te stellen, verbindt het bedrijf mensen via het internet met oplossingen die informatie-uitwisseling versnellen en de productiviteit van mensen en organisaties verhogen. Het bedrijf loopt voor met innovaties, zoals Metro Ethernet Networking (MAN) en Fibre to the X en neemt deel in het eSociety Platform Nederland. Voor alle sectoren in de zakelijke markt en het mkb biedt Zyxel onder meer veilige en betrouwbare wifi- en IP-oplossingen. Voor telecomaanbieders, zoals Telfort (KPN) en Luxemburg Online, biedt het bedrijf gespecialiseerde oplossingen terwijl steeds meer thuisgebruikers Digital Home Solutions technologieën gebruiken zodat ze bijvoorbeeld online kunnen gamen. Uitgebreide technische ondersteuning en klantenservice levert het bedrijf aan Internet Service Providers, telecomaanbieders en het IT-verkoopkanaal. Het motto van het bedrijf is dan ook: ‘Zyxel, Your Networking Ally’. In de Benelux worden de producten van Zyxel gedistribueerd door Copaco, Ingram Micro, Multicap en Valadis en in België en Luxemburg ook door Deltalink. Voor meer informatie, zie www.Zyxel.nl

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top