dinsdag, oktober 23, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Internet & ICT / ZyXEL PoE switch vereenvoudigt netwerk kleinbedrijf
ZyXEL PoE switch vereenvoudigt netwerk kleinbedrijf

ZyXEL PoE switch vereenvoudigt netwerk kleinbedrijf

  • Nederland
  • Kleine bedrijven en startups die behoefte hebben aan een sterke connectiviteit voor hun IP-telefoons, IP-camera’s en Wi-Fi Access Points hoeven zich geen zorgen te maken over het aanschaffen van dure switches. ZyXEL Communications, leverancier van netwerk- en telecomoplossingen, biedt deze groep ondernemers de ZyXEL 5 en 8-poorten gigabit switches (GS1200 Series) die hoge prestaties leveren tegen een schappelijke prijs. Op deze ZyXEL switches kunnen bedrijven snel hun IP-apparatuur aansluiten waarbij stroom- en dataverkeer over één kabel loopt. Daardoor is er in het pand minder bekabeling nodig. Eenvoudig netwerkbeheer is mogelijk dankzij de intuïtieve grafische interface van ZyXEL.
  • ZyXEL
  • margreet@lubbersdejong.nl

De ZyXEL GS1200 Series web-managed PoE gigabit switch houdt rekening met de beperkte budgetten van het kleinbedrijf en startups. De krachtige en aantrekkelijke geprijsde GS1200 gigabit PoE switches versturen stroom en data over dezelfde kabel. Hierdoor zijn er minder kabels en kosten nodig om de apparatuur te koppelen aan de Power over Ethernet (PoE) devices. De PoE+ support biedt 30 Watt voeding per poort die alle soorten PoE devices ondersteunt.

Eenvoudig netwerkbeheer
ZyXEL houdt rekening met het feit dat het kleinbedrijf niet veel tijd en kosten wil maken met netwerkbeheer. Daarom zijn de GS1200 switches voorzien van een eenvoudige grafische web interface waarmee met een paar klikken het hele netwerk overzichtelijk beheerd kan worden. Dat wordt mogelijk gemaakt met slimme functies zoals Virtual Local Area Network (VLAN) en Quality of Service (QoS). Met deze functies kan het netwerk worden verdeeld in groepen waarbij bepaalde applicaties prioriteit kunnen krijgen. Daarbij wordt gezorgd voor een sterke security en krachtige prestaties van het netwerk.

Duurzaam
De GS1200 is zuinig en milieuvriendelijk zodat het pas in een MVO-beleid van een organisatie. De switch voldoet aan de Energy Efficient Ethernet standaard (IEEE 802.3az). Wanneer er geen netwerkverkeer over de switch plaatsvindt, gaat de switch op lager stroomgebruik.

ZyXEL biedt een krachtige en betaalbaar portfolio van managed, smart-managed en web-managed netwerk switches voor elk soort bedrijf, van startups tot grootzakelijk bedrijven. Voor meer informatie klik op GS1200-5HPGS1200-8HP en bekijk het complete ZyXEL switch portfolio.

Over ZyXEL
ZyXEL Communications BV is al meer dan 25 jaar ontwikkelaar en wereldwijd leverancier van een compleet netwerkportfolio voor zakelijke gebruikers en consumenten. Voor hen maakt het bedrijf internet toegankelijker met oplossingen die informatie-uitwisseling versnellen en de productiviteit van mensen en organisaties verhogen. Het bedrijf loopt voor met innovaties, zoals Metro Ethernet Networking (MAN) en Fibre to the X en neemt deel in het eSociety Platform Nederland. Voor alle sectoren in de zakelijke markt en het mkb biedt ZyXEL onder meer veilige en betrouwbare wifi- en IP-oplossingen. Voor telecomaanbieders, zoals Telfort (KPN) en Luxemburg Online, biedt het bedrijf gespecialiseerde oplossingen terwijl steeds meer thuisgebruikers Digital Home Solutions technologieën gebruiken. Uitgebreide technische ondersteuning en klantenservice levert het bedrijf aan Internet Service Providers, telecomaanbieders en het IT-verkoopkanaal. In de Benelux worden de producten van ZyXEL gedistribueerd door Copaco, Ingram Micro, Multicap en Valadis en in België en Luxemburg ook door Deltalink. Voor meer informatie, zie www.ZyXEL.nl

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top