vrijdag, februari 22, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Internet & ICT / Zyxel start rebranding campagne met motto ‘Your Networking Ally’
Zyxel start rebranding campagne met motto ‘Your Networking Ally’

Zyxel start rebranding campagne met motto ‘Your Networking Ally’

  • Nederland
  • Zyxel Communications start een wereldwijde rebranding campagne met als slogan ‘Your Networking Ally’. Zyxel is al dertig jaar actief in de markt met networking, wireless en security oplossingen, en heeft daardoor een uitstekende reputatie opgebouwd als leverancier van innovatieve netwerkproducten die mensen in de wereld verbindt. De nieuwe vormgeving en huisstijl van het Taiwanese merk onderstrepen dit.
  • ZyXEL
  • sales@zyxel.nl

Netwerkleverancier Zyxel levert krachtige en betrouwbare netwerken die mensen via hun devices onderling verbinden. De nieuwe huisstijl van het merk benadrukt dit.

Missie en visie
Zyxel President_Gordon Yang_1Het merk heeft naast het leveren van producten en oplossingen ook een missie: Zyxel wil de wereld in positief opzicht veranderen door mensen, devices en sensoren te verbinden via het internet. Volgens marktonderzoeksbureau Gartner zullen er in 2020 circa 21 miljard devices in gebruik zijn die verbonden zijn met het internet. Deze devices zorgen voor efficiënte online werkplekken, een nieuw lifestyle en interessante businessmodellen. Probleem is echter dat veel kansen en mogelijkheden worden gemist doordat sommige netwerken een zwakke beveiliging en signaal hebben. Zyxel wil dit veranderen met een krachtig, veilig en innovatief netwerkaanbod, waardoor mensen thuis en op kantoor altijd online zijn. Daarom presenteert Zyxel zich naar gebruikers als betrouwbare netwerkpartner onder het motto ‘Your Networking Ally’.

“We willen met onze rebranding benadrukken dat we een betrouwbare netwerkpartner zijn die zijn klanten voorziet van geïntegreerde end-to-end netwerkoplossingen met de hoogste performance, aldus Zyxel voorzitter Gordon Yang. “De transitie van Zyxel naar een solution provider verloopt naar behoren, omdat we alle innovatieve netwerktechnologie in huis hebben. Daarnaast is het opwindend te zien hoe onze klanten met Zyxel netwerktechnologie meer uit zichzelf halen om hun doelen te bereiken.” Een nieuwe visie vraagt om een nieuwe propositie van het Zyxel merk en huisstijl. De grafische kronkel in de ‘x’ van het nieuwe Zyxel logo illustreert hoe mensen via vaste en draadloze netwerken meer potentieel en kennis uit zichzelf kunnen halen.

Partners
Ook naar channel partners, zoals distributeurs, resellers en retailers wil Zyxel zijn specialisatie als een innovatieve netwerkleverancier belichten. Mensen en organisaties hebben behoefte aan een partner die hen te allen tijden ondersteunt en begrijpt, welk probleem ze ook hebben. Zyxel is zo’n partner.

Business cases
Het aanbod en nieuwe logo van Zyxel zorgt concreet voor innovaties, zo blijkt uit business cases in diverse landen waar Zyxel actief is. Zo wordt Zyxel netwerktechnologie ingezet als platform voor online bankieren voor mensen in afgelegen dorpen in China. In een regio in de VS waar droogte heerst, zorgt een Zyxel platform dat een irrigatiesysteem voor de bloementeelt veilig en naar behoren werkt. Zyxel wordt in Europese landen, waaronder in Nederland, als netwerkplatform ingezet waardoor scholieren online veel meer kennis op kunnen doen.

Zyxel kleuren‘Ally’
Het nieuwe ‘Ally’ karakter toont dat Zyxel voor klanten en partners altijd benaderbaar is en volop ondersteuning geeft. Peter Bos, Head of Channel van Zyxel Benelux: “De visuele Zyxel merkuitingen bestaan uit vijf heldere en onderscheidende kleuren die staan voor de diversiteit en kracht.”

De vriendelijke ‘Ally’ karakters uiten samen de voordelen van Zyxel technologie voor klanten en het Zyxel logo bestaat uit een keuze in vijf kleuren. Kijk ook naar The story of Your Networking Ally (video).

Over Zyxel
Zyxel Communications BV is al ruim 30 jaar ontwikkelaar en wereldwijd leverancier van een compleet netwerkportfolio voor telco’s en service providers, zakelijke gebruikers en consumenten. Met een focus op innovatie en door de klant centraal te stellen, verbindt het bedrijf mensen via het internet met oplossingen die informatie-uitwisseling versnellen en de productiviteit van mensen en organisaties verhogen. Het bedrijf loopt voor met innovaties, zoals Metro Ethernet Networking (MAN) en Fibre to the X en neemt deel in het eSociety Platform Nederland. Voor alle sectoren in de zakelijke markt en het mkb biedt Zyxel onder meer veilige en betrouwbare wifi- en IP-oplossingen. Voor telecomaanbieders, zoals Telfort (KPN) en Luxemburg Online, biedt het bedrijf gespecialiseerde oplossingen terwijl steeds meer thuisgebruikers Digital Home Solutions technologieën gebruiken zodat ze bijvoorbeeld online kunnen gamen. Uitgebreide technische ondersteuning en klantenservice levert het bedrijf aan Internet Service Providers, telecomaanbieders en het IT-verkoopkanaal. Het motto van het bedrijf is dan ook: ‘Zyxel, Your Networking Ally’. In de Benelux worden de producten van Zyxel gedistribueerd door Copaco, Ingram Micro, Multicap en Valadis en in België en Luxemburg ook door Deltalink. Voor meer informatie, zie www.ZyXEL.nl

Over Content Editor N

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top