dinsdag, augustus 14, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / ZZP ers lanceren eigen magazine

ZZP ers lanceren eigen magazine

  • Nederland
  • ZZP’ers lanceren eigen magazine voor positief tegengeluid 17 maart is de eerste editie van ZTalks Magazine gelanceerd. Frank Alfrink, directeur stichting ZZP Nederland, nam het eerste exemplaar feestelijk in ontvangst tijdens ZZPTalks in de Jaarbeurs in Utrecht. Het is het eerste lifestyle magazine voor de zzp’ers. Het geeft de zzp’er een podium, deelt bijzondere verhalen en informeert. Het magazine zal elk kwartaal verschijnen vol interviews, columns, verdiepende artikelen en alles wat nog meer komt kijken bij het zzp-schap. Ze zetten in op een positief geluid vanuit de zzp-community zelf.
  • ZTalks Magazine cover
  • ZTalks magazine
  • www.ztalksmagazine.nl
  • christol@zzptalks.nl
  • ZTalks events bestaat 2 jaar, 17 maart is de lancering van het bijbehorende magazine een feit
  • ZZP’ers lanceren eigen magazine voor positief tegengeluid

ZZP’ers lanceren eigen magazine voor positief tegengeluid

17 maart is de eerste editie van ZTalks Magazine gelanceerd. Frank Alfrink, directeur stichting ZZP Nederland, nam het eerste exemplaar feestelijk in ontvangst tijdens ZZPTalks in de Jaarbeurs in Utrecht. Het is het eerste lifestyle magazine voor de zzp’ers.  Het geeft de zzp’er een podium, deelt bijzondere verhalen en informeert. Het magazine zal elk kwartaal verschijnen vol interviews, columns, verdiepende artikelen en alles wat nog meer komt kijken bij het zzp-schap. Ze zetten in op een positief geluid vanuit de zzp-community zelf.

 

Directeur van stichting ZZP Nederland, Frank Alfrink, was samen met 200 zzp’ers aanwezig bij de lancering. “Dit soort geweldige initiatieven zijn nodig om politici te overtuigen dat zzp’ers volwassen ondernemers zijn die hun plek verdienen” aldus Frank Alfrink.

 

Positief geluid

De zzp’er speelt een steeds grotere rol in de nieuwe economie en de groep wordt snel volwassen. “Er zijn duizenden zzp’ers met de meest mooie en interessante bedrijven, die geven we een podium” legt Petro Sen, de initiatiefnemer, uit. Het magazine geeft een positief tegengeluid uit de zzp-community.

 

Papieren Magazine

Juist in een tijd van steeds verdergaande digitalisering kiest ZTalks voor een papieren uitgave. Reden hiervoor is dat een magazine meer ruimte biedt voor diepte en minder vergankelijk is dan online. “Online ben je als zzp’er snel afgeleid, voor je het weet zit je weer in je mail of op social media” verklaart Petro Sen de keuze voor het magazine. Papier geeft rust, het lezen van het magazine is even een moment om te relaxen en weer op te laden. ‘Een Magazine blijft, het ligt op je tafel en je neemt er de tijd voor, “Daarnaast houden we er van om tegendraads te zijn.” www.ztalksmagazine.nl

 

ZTalks magazine verschijnt elk kwartaal. Abonnees krijgen het blad toegestuurd, daarnaast zal het verspreid worden op landelijk niveau via onder andere flexplekken en events.

 

NIET VOOR PUBLICATIE

Voor meer informatie neem contact op met Petro Sen:  06-33761102 / petro@zzptalks.nl

 

Over christoldelang

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top