woensdag, januari 19, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / ZZP Talks
ZZP Talks

ZZP Talks

  • Nederland
  • ZZP Talks gaat over bijzondere inzichten, boeiende ondernemers, verhalen en verhelderende presentaties. Maar is ook een broedplaats voor netwerken, kennis delen, gratis advies van specialisten, een netwerkmarktplaats en gelegenheid voor “kleine” zelfstandig ondernemers om de lekkerste hapjes en drankjes te promoten. Kortom het event voor ondernemende ZZP’ers.
  • Logo ZZPtalks
  • Prozzpect
  • www.prozzpect.nl
  • christol@prozzpect.nl
  • ZZP Talks gaat over bijzondere inzichten, boeiende ondernemers, verhalen en verhelderende presentaties. Maar is ook een broedplaats voor netwerken, kennis delen, gratis advies van specialisten, een netwerkmarktplaats en gelegenheid voor “kleine” zelfstandig ondernemers om de lekkerste hapjes en drankjes te promoten. Kortom het event voor ondernemende ZZP’ers. Persbericht ZZP Talks: Persbericht ZZP Talks: Het event voor ZZP’ers uit Utrecht e.o. ZZP Agenda, ProZZPect en de Gemeente Utrecht organiseren de ZZP Talks. Een 3 maandelijks event voor de ondernemende ZZP’er, 20 maart is de eerste editie. ZZP Talks is geïnspireerd op het succes van TEDx maar dan speciaal voor ZZP’ers. 3 sprekers geven korte inspirerende Talks over (hun) ondernemerschap. De inhoud van de Talks bevat geen zware theoretische kost, maar toegankelijke talks waarmee de ZZP’er wordt geïnspireerd tot beter ondernemerschap. ZZP Talks gaat over bijzondere inzichten, boeiende ondernemers, verhalen en verhelderende presentaties. Maar is ook een broedplaats voor netwerken, kennis delen, gratis advies van specialisten, een netwerkmarktplaats en gelegenheid voor “kleine” zelfstandig ondernemers om de lekkerste hapjes en drankjes te promoten. Kortom het event voor ondernemende ZZP’ers. De deuren gaan open om 19.00 uur, start van de Talks is om 19.30 uur. Locatie is in één van de best bewaarde geheimen van Utrecht, Rudolf Magnus (Vondelparc II) het voormalig Farmaceutisch laboratorium, aan de Vondellaan 4, te Utrecht. Op minder dan 5 minuten met de bus vanaf Utrecht Centraal. Ter introductie is er een gereduceerde prijs voor dit eerste event waardoor je € 10,- betaalt in plaats van € 20,-! Aanmelden kan via www.zzpagenda.nl of www.prozzpect.nl Er kunnen 200 mensen deelnemen !! Tot ziens bij ZZP Talks.
  • Persbericht ZZP Talks definitief

Het event voor ZZP’ers uit Utrecht e.o.

ZZP Agenda, ProZZPect en de Gemeente Utrecht organiseren de ZZP Talks. Een 3 maandelijks event voor de ondernemende ZZP’er, 20 maart is de eerste editie. ZZP Talks is geïnspireerd op het succes van TEDx maar dan speciaal voor ZZP’ers. 3 sprekers geven korte inspirerende Talks over (hun) ondernemerschap. De inhoud van de Talks bevat geen zware theoretische kost, maar toegankelijke talks waarmee de ZZP’er wordt geïnspireerd tot beter ondernemerschap.

De deuren gaan open om 19.00 uur, start van de Talks is om 19.30 uur. Locatie is in één van de best bewaarde geheimen van Utrecht,  Rudolf Magnus (Vondelparc II) het voormalig Farmaceutisch laboratorium, aan de Vondellaan 4, te Utrecht. Op minder dan 5 minuten met de bus vanaf Utrecht Centraal.

Ter introductie is er een gereduceerde prijs voor dit eerste event waardoor je € 10,- betaalt in plaats van € 20,-!

Aanmelden kan via www.zzpagenda.nl of www.prozzpect.nl

Er kunnen 200 mensen deelnemen !! Tot ziens bij ZZP Talks.

Over christoldelang

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top