dinsdag, juni 2, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / ZZP’er in de bouw schreeuwt om informatie
ZZP’er in de bouw schreeuwt om informatie

ZZP’er in de bouw schreeuwt om informatie

  • Nederland
  • Hét Kenniscentrum Op Maat Bouwen maakt voor ZZP'ers in de bouw en starters van een eigen klusbedrijf een gratis bedrijfsscan met aanbevelingen. Zij kunnen hun bedrijfsvoering toetsen aan de kennis van deze experts en zelf beslissen wat ze met dit advies doen.
  • Hét kenniscentrum Op maat Bouwen
  • www.opmaatbouwen.nl
  • contact@opmaatbouwen.nl

Voor veel ZZP’ers in de bouw zijn het onzekere tijden. Opdrachten van particulieren liggen niet voor het opscheppen terwijl door de malaise in de nieuwbouw het werken voor aannemers ook tot een dieptepunt is gedaald. Bovendien is in de laatste categorie het aanbod zo groot dat miserabele uurprijzen worden betaald waarmee een ZZP’er niet in zijn levensonderhoud kan voorzien.

Onder ZZP’ers in de bouw leeft de behoefte om hun bedrijfsvoering te toetsen en adviezen te krijgen welke maatregelen er genomen zouden moeten worden om hun rendement te verbeteren. Probleem is dat zij door de toegenomen concurrentie vaak niet bij hun collega’s voor informatie  terecht kunnen. Overheidsinstellingen en brancheverenigingen missen de specifieke kennis van de bouw om een adequaat antwoord te geven op de vele vragen die leven.

Om die reden is Hét kenniscentrum Op Maat Bouwen in het leven geroepen. Deze kan vanuit jarenlange ervaring antwoord geven op de vele vragen die onder ZZP’ers leven. De specialisten laten de andere kant van de commerciële medaille zien, namelijk dat het werken voor particuliere opdrachtgevers de methode is om ook in deze recessie een goede boterham te verdienen. Het gaat dan vaak om marketing rond de klantbenadering om dit soort lucratieve opdrachten binnen te halen. Aan de hand van voorbeelden wordt de ZZP’er verteld hoe hij dat op eenvoudige wijze zelf kan gaan doen. Maar ook calculatie en andere ondernemersvaardigheden komen aan bod.

Hét kenniscentrum Op Maat Bouwen is er niet alleen voor bestaande ZZP’ers in de bouw maar adviseert ook starters wat erbij komt kijken om een eigen klusbedrijf te beginnen. Op die manier kan de kandidaat een meer gefundeerde beslissing nemen of hij de sprong in het diepe waagt. Ook wordt antwoord gegeven op de vraag of franchise een optie is.

Hét kenniscentrum Op Maat Bouwen maakt na een persoonlijk gesprek een bedrijfsscan met aanbevelingen. Die service is geheel gratis. Het is aan de ZZP’er wat hij met deze aanbevelingen doet. Hij kan het advies negeren, zelf uitvoeren of heel gericht de diensten afnemen waaraan hij behoefte heeft. Het gaat Hét kenniscentrum Op Maat Bouwen dan ook niet om het verkopen van verzekeringen, boekhoud- en calculatieprogramma’s. Centraal staat een objectieve advisering zodat de ondernemer gefundeerde beslissingen kan nemen om zijn rendement te verbeteren.

Logo_Op_Maat_Bouwen_PayOff_800pxDat er behoefte aan is blijkt uit het feit dat op een enkele publicatie binnen drie weken bijna 100 reacties kwamen van ZZP’ers en starters. Met tientallen ZZP’ers zijn al gesprekken gevoerd over hun specifieke vragen. Met name vakmensen die vanuit de WW willen starten, hunkeren naar objectieve voorlichting. Kijk op www.opmaatbouwen.nl voor meer informatie en het leggen van contacten. Of bel direct 033 – 456 64 03. Discretie is verzekerd.

Over Op Maat Bouwen Kenniscentrum

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top